Kapky deště
Z oblohy černé kapky deště padají,
ty sedíš,přemýšlíš,nevnímáš.
Z oblohy černé kapky deště padají
a ty se na ně díváš.
Po oknech stékají kapičky vody
odráží se v tvých očích.
Je mezi vámi pouto dohody
a ty mlčíš.
V každé té kapičce,
kapičce vody,
plane jiskra,
jiskra svobody.
Z oblohy černé kapky dečtě padají,
mění se v obláčky par.
Z oblohy černé kapky deště padají
a život jde dál
Přečteno 714x
Tipy 6
Poslední tipující: bloodysunset, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka
Komentáře (0)