ovlivněná
Anotace: až moc reálná halucinace...
Našla jsem
námět pro život
ve slovníku.
Našla jsem
v temnu světlý bod
na patníku.
Našla jsem
něco přezvláštního
se setměním.
Našla jsem
list Chamurappiho
s vlastním zněním.
Shlédla jsem
všechny války světa
na jevišti.
Shlédla jsem
smrti v siluetách
s zájmem zjištným.
Znala jsem
pocit pampelišek
pozdní jaro.
Znala jsem
zbraň proti lidské pýše
natrvalo
Střásla jsem
nebe ze svých ramen
modrotmavé
Psala jsem
tuží na pergamen
v noci spavé.
Žila jsem
a žít budu dál
pro náhody.
Měla jsem
v rukou svatý grál
a z ráje plody.
Spadla jsem
a odkutálel se mi svět
a s ním i tváře
Spadla jsem
a nezvednu se zpět
jsem proletářem...
Komentáře (3)
Komentujících (3)