Plyšový medvídek
Anotace: Je to o plyšovém méďovi, který byl víc než jen věc..
Medvídek
Kam ztratil se můj medvídek,
odešel, jako děj z mých vzpomínek..
Každý večer usínal se mnou,
moji tvář hladil tlapičkou jemnou..
On jiskru měl v oku
a výraz smutný..
pro klidný spánek můj,
byl velmi nutný..
Semišový knoflík měl místo nosu,
z hnědé bavlnky maličkou pusu..
Heboučký bílý semiš, místo oblečení,
byl se mnou každou noc, teď tu už není..
Když se má nálada topila v dešti,
on nosil mi maličké květinky štěstí..
spokojeně usínal v mé náruči,
jeho přítomnost mě hřála na duši..
Komentáře (0)