Zákeřná nemoc
Anotace: Toto je o mé babičce, která už bohužel nežije!!!
Sbírka:
Ze života
Nikdo líp než já to neví,
co stalo se v pátek nám.
Jen mamka říkala že prý ví,
ví proč zármutek mám.
Uplynulo už pět dní,
však stále nic se nemnění.
A mně pořád hlavou vrtá,
proč ta nemoc je tak skrytá.
Skrytá je a zákeřná,
rakovina proradná.
Babička s ní bojovala,
ale marně, nevyhrála!
Hrozně mě to zaskočilo,
ale hlavně zarmoutilo.
Nikdo z nás to nečekal,
a každý upřímně plakal.
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
Komentáře (2)
Komentujících (2)