soul for you
procházím álejí umírajících platanů
mám panickou hrůza ze slunce
dalšího smrtihlava už nedostanu
zbytek těla držím v ruce
ochočil jsem si štěstí
ale umřelo
místo ůsměvu dáš mi pěstí
aby se neřeklo
přestávám mluvit
stějně nemám co říct
přestávám se smát
stejně k tomu nemám důvod
přestávám kouřit
stejně nemám co
přestávám něco řešit
stejně to nikdy nemělo cenu
přestávám žít
i když sem nikdy nezačal.
Komentáře (3)
Komentujících (3)