Zůstaň, kde jsi...
Anotace: bouřím se a vzlykám...
Anděl kouká přímo z nebe,
Nehledám nikoho, jen čistý vztah,
Země těžce, chladně a chmurně zebe,
Rozpadám se na hnilobný prach.
Padáš stále níž a níž.
Rytmus THC tepe,
Tobě v žilách blíž a blíž,
Ničí nás a hněte.
Sám sebe znič a ztrať.
Nevtahuj do toho i mne,
Odříkej danou stať a
Probuď se za čistého dne…
Komentáře (0)