Anotace: Jojo.. zase sem si napsala básničku v češtině. a pak sem to rovnou dala do francouzštiny.. :)
děkuji s.p., nicméně bych ráda věděla, kdo jste. Veselejší básně bych ráda psala.. ale já to neumim.. tahle je podle mě ta nejoptimističtější. Koneckonců si myslim, že to je moje nejoptimističtější dílo vůbec:) Díky za odpověď, Barushca:)
11.12.2006 13:09:00 | Barushca
Co se dějě kolem nás..
Kdoví.. v každé upřímné slze smutek odplouvá z nás.
*
Beruš,moc se ti povedla!
29.11.2006 22:18:00 | Kapika