Lááskááá =)
Anotace: jen tak další básnička do šuplíku =)
Láska,Je to jedna kráska,
květina, co s ní něco začíná,
bylina, lidská slabina,
s kterou něco končí a začíná ...
Je kouzelná, šedivá,
plná opojení a jedu,ale
bez ní svět neobejdu!
chce ji každý z nás, chudý
i milionář,plňme si přání a
bez odmlouvání !!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)