Jsem...
Jsem malá loď,
utopená v moři slz.
Jsem utonolá naděje lepších dnů.
Jsem ta,co ti patří a taky ta,
co ti to nedokáže říct.
Jsem tu pro Tebe a přesto to tajím.
Svý hodnoty pro Tebe haním.
Svý city si tvrdě chráním,
kvůli Tobě svý srdce bráním,
abys v něm zůstal
a byl dál mým nesplněným snem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)