Šedé město
Anotace: Nějak mě asi přepadl podzim...
Včera jsem si všiml,
....auta, smog, prach,
šedý příkrov nad nebem,
....ptáci, lidi a i zvířata snad,
v krásném městě žijí,
....slzy, zármutek bez radosti,
toto tohle město v mém srdci vyvolává,
....škoda, nešvar i zhouba,
a tak pěkné bylo dříve a teď?
Jen šeď betonu, čerň asfaltu, hluk motorů,
řev lidí a to vše bez jeidné hvězdy na nebi...
Bez hvězdy pro lidi,
bez hvězdy pro město...
Škoda tohoto šedého města...
Komentáře (1)
Komentujících (1)