Anotace: Včera jsem řekl kolegyni, že jsem si vždycky přál napsat báseň s názvem Na konci dne(mám k tomu své důvody:-) Řekla mi, proč jí teda nenapíšu. Aha....
... na sex ... a na práci ...
jen s osvědčenými postupy ...
.... začít pracovat .... na to je vždycky dost času ...
a na to druhý ... není času nikdy dost ..
Jak vyplývá mezi řádky z tvého díla ... :-))
04.12.2006 16:10:00 | HarryHH
Líbo, ty mě dostáváš... Prostě se musím smát(ne posmívat!)
Jaruško, právě si mě donutila, abych byl ještě více hodný a přívětivý!
30.11.2006 10:41:00 | smudlinek
díky...
30.11.2006 09:32:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Taky nevim, proč jsem to tak odkládal. Ale je fakt, že jsem to měl v hlavě dost dlouho. Kolegyně-spínač.
30.11.2006 08:55:00 | smudlinek