Anotace: ..
děkuji už opraveno:))) nevšimla jsem si .. opisovala jsem to z papíru...
01.12.2006 10:17:00 | Markéta G.
Pomalu...pomaloučku.....
písmenko za písmenkem..........
slovo za slovem.........
větu za větou........
skládám v nesmyslném...opojení...
/myšlenky nevšední/ /árie operní/
...nemáš tu napsáno co skládáš ... nebo jsem to přehlédl..
...:) ...
30.11.2006 14:04:00 | WhiteSkull