Blízký neznámý
Blízký neznámý
Hřbitov je dnes neobvyklé chladný
Čekám až se tvé kroky rozezní
Sledují vloček dopad ladný
Vidím světýlko, co mou duši rozjasní
Přicházíš ze tmy potichu
Zajímá mě, co dnes v srdci skrýváš
Zimou se třesu, ale jen trochu
Však ty od světa mě schováš
Ze stínu vystoupíš
Zůstaneš mi chvíli nablízku
Mlčím, přesto mi rozumíš
Jenže zmizíš vbrzku
Aspoň si strhni kápi
Ukaž mi tvář
Co pod černou látkou spí
Snad uvidím nejjasnější zář
Ztrácíš se…brzy budeš pryč…
Zatím nepřišel ten správný čas
Jednou snad najdem ten svůj klíč
Budu tu zítra čekat zas…
Komentáře (0)