Je pravda, že je slušností napsat komentář, když hodnotím velmi kriticky.Důležité je,že hodnocení se zprůměrní. Jsem asi příliš stár na pravdivý naturalismus, a tak se mi tyto verše nelíbily formálně a hlavně morálně. Je možné, že mladým se to líbí, protože tak žijí a mají zde potvrzení, že i ostatní to tak vidí. Rád bych se mýlil.
03.12.2006 14:44:00 | Šimon