Chcem zažiť
Anotace: Fakt dlhý zoznam.
Chcem-slobodu pohybu a slova
-vybuchnúť ako supernova
-rozkvitnúť a krásne voňať
-stať sa témou tvojich sonát
-výtŕčať a pritom splynúť
-ovládať chod mojich minúť
Chcem-nemať to, po čom túžim
-vedieť, komu vlastne slúžim
-potápať sa,pritom lietať
-podvoliť sa, divo metať
-byť slávikom, spievať v noci
-získať sen a predať pocit
-nepoznané nechať plávať
-z obláčika vám zamávať.
Dlhý zoznam v sebe nosím
kto chce, nech sa smeje,prosím.
Komentáře (4)
Komentujících (4)