Tak to mě doopravdy těší, že někdy člověk nepíše jenom tak, ale že to občas někoho potěší, a kdyby jenom jednoho člověka z těch šesti miliard, ovšem tolik jich na net nechodí a tuhle stránku nezná, tak třeba jen tak by mě to bavilo a psal bych stále dál.
07.12.2006 18:52:00 | A.N.D.Y.
líbí se mi ta lehkost, tvý básně tak nějak utěšují a příjemně se čtou. jednoduše jsou sympatický:)
07.12.2006 18:25:00 | Mango-Holka