Zpětné zrcátko...
Ve zpětném zrcátku
hledám tvé obrysy
mluvíme po zpátku
střídáme pokusy
Někam se vrháme
snad je to do nebe
na něco čekáme
pohledy pro sebe...
Líbám tě na dálku
pro tmu už nevidím
ve zpětném zrcátku
volantu závidím...
Komentáře (2)
Komentujících (2)