Za dnem i za nocí,ve zdraví i nemoci,musím se sklonit před Tebou a nad tím,co Tvé básně dovedou!
19.11.2007 23:42:00 | splintercell.new
... krásně a smutně ....
..... nocí psaná ...
..... srdce prostydlé ...
.... však ve stínu mém .....
...... je Tvá ochrana ...
01.12.2006 08:03:00 | Marcella
...nemohu minout,
smysly si tříbím...
...už vím, že poznám
stín mezi stíny...
...jen nevím, jestli
odvahu získám
otevřít duši
jenom tak... zblízka...
;o))
01.12.2006 07:56:00 | Cecilka