Cítím se...
Cítím se jako velká skvrna na společenských šatech,
jako malá sviňská muška v oku,
jako vrba na poušti,
jako zkažené chvíle jednoho roku,
jako chyba na bezchybný práci.
Cítím se jako svíčka bez knotu,
jako lahev bez vody,
jako bez písmen kniha ,
jako bez jídla hody ,
jako srdce bez lásky.
Cítím se jako zloděj, kterýho chytli,
jako myš, která má za zády kočku,
jako blbej žák u tabule,
jako zajíc, jež má už nohu v očku,
jako žid za druhý světový.
Cítím se jako kojenec mezi seniory,
jako kniha o sexu mezi pohádkami,
jako záchod mezi postelema ,
jako žralok v akvárku mezi neonkami,
jako voda mezi zásuvkama.
Cejtim se strašně
Komentáře (1)
Komentujících (1)