Anotace: PRO VŠECHNY AUTORY......JO,A JINAK VŠEM KRÁÁÁSNÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK...:-)
mimochodem všichni co si čtete tyhle komenty...tak ten poslední od coolcate je od kámi...neberte si ho vážně..byla naštvaná... :-)
09.02.2007 19:42:00 | Katka Z
Katko nenapadna jak něco všichni ví ,že to si ty tak co se delas ničeho tím nedocílíš a ten mail nečtu!
09.02.2007 19:11:00 | coolcate
Neurazila a pokud je psani potrebou, tak se k nemu vratis a neboj, inspirace jeste bude prehrsle, cely zivot mas pred sebou...
10.01.2007 12:58:00 | Petr Miroslav