Anotace: 30.11.2006 - poslední listopadová báseň... je dobré míti Anděla...
ostatni maji pravdu poradek si musis udelat v zivote sama, andílci dohlízejí, opatrují, radí a foukají na bolístky. jinak opravdu pekna
21.11.2009 19:42:00 | Alien.v.v.s.
Je dobré mýti anděla, ale na opatrování .. pořádek .. ten si musíš udělat sama, ne čekat, až ho někdo v tvém životě udělá .. taky by se pak mohlo stát, že tě zahltí chaos ..
04.12.2006 15:13:00 | Miro Sparkus
Pořádek si uděláš leda sama.Mám 4 andělé ale sama rozhoduji.Oni chrání a podporují tvé rozhodnutí ale z vším stojíš sama.
01.12.2006 23:42:00 |