Masochista
Už jsou mrtvé obě.
Jedna je pohřbena
a druhá čeká na pitvu.
Cožpak jsem nějaký masochista?
Už tolik lidí se mě ptalo,
aniž by pořádně věděli,
co VŠECHNO dělám.
Nejsem masochista,
jen mi některé věci nevadí,
například "být masochistou".
Komentáře (0)