Anotace: pohled do očí Tvého domu
Nemyslím, že to je jako by ses pro to narodila... ty ses pro to prostě skutečně narodila ;)
Už se těším na nějakej ten pátek... je tolik věcí, co ti nakonec zas ani nestihnu říct...=)
02.12.2006 20:04:00 | Renatka
..je mi potom čtení nějak divně, teskno, jakobych se ocitla v jiné, příjemnější pro žití, dimenzi. Píšeš krásně, jakoby jsi se pro tohle narodila.
02.12.2006 14:23:00 | Hedvábka
Celé je to super a konec je výýýýborný :) Měj se krásně...AHoY..ať se daří
02.12.2006 11:45:00 | Ahimsa