Pláč duše
Anotace: Ztrácíme se sami v sobě, pak litujeme, nebo taky ne... je to hold složitý..
Jestli existuje Bůh
- pak pláče -
nade mnou
i nad tebou
Co stvořil
nenávistí skáče
šíří bolest
spolu s černou tmou
vrývá do lidí
své zlé znamení
a on lituje
že už to nezmění
Jeho slzy
mění se v prach
pořád dál
putuje strach
z lidského dotyku
pohlazení po duši
jen v odpuštění
snad tuší
spásu
a nový začátek..
Marně hledáme
pravdu
kde není
kam ztratilo se
to sladké snění?
a všechna kouzla
co potají
do srdcí vklouzla
nic netají..
Jen vzpomeň
na krásné chvíle
co život ti dal
nech špatné za sebou
bez něj
pokračuj dál...
Komentáře (0)