Ubohé zakleté
matka tě zradila
nevinné prokleté
sprostě tě zabila
nemaje výčitek
chtěla jít do ráje
za zradu za vraždu
- neslyší hluchá je
dušičku maličkou
navždycky ztratila
teď se jí zželelo
sama si naříká
...za zradu za vraždu
chtěla jít do ráje...