Dohra
Anotace: Omlouvám se, ale nerad popisuji své básně:)
Shrbený v koutku,
dívám se doblba.
Hlad na chlípnou choutku,
to jsem to obluda.
Dívám se do dáli,
skleněným pohledem.
Vzpomínky odvlály,
znovu to nesvedem.
Loučení nevnímám,
snaha být kamenný,
avšak se dobře znám,
romance zmařený.
Komentáře (0)