Anotace: ...to zna asi každý - po někom touží a ví, že s ním nemůže být...
Tahle ve mne opravdu nechala pocit jakéhosi nevysvětlitelného smutku...opravdu snad ani není co vytknout. Pocit je stoprocentní stejně jako jedniné hodnocení, které sem jde.
06.05.2006 13:57:00 | CorrimsonTom