Anotace: pro konkrétní lidičky, je dost takových, co si mylsí, že ví o čem by měl být život každého člověka,
Tak tohle mě vážně dostalo. Líbí, strašlivě, strašlivě moc. Hrozně citlivý, osobní, intimní a přitom tak jasný... uložila jsem si ji, doufám, že ti to nevadí. Nebudu ji nikde vydávat za svoji, jen jsem si ji uložila a přečtu si jí, až mi zas bude ouvej a nebudu vědět, koho mám poslouchat... no přece sebe. Dík za ni.
24.12.2006 22:04:00 | Julie Park Rock
Melfi ty mě vždycky dostaneš...:))) ty rebelie jedna...víš co, ta poslední věta byla nej...pa.
03.12.2006 09:31:00 | Favi