Smutný klaun
Slité barvy
černá, bílá,
kam se ukryla?
Melancholie.
Co klauna zabila.
Sic nemluvil
v smutku se utopil.
Není tu doktora,
který nemoc udolá.
Jednu radu do hradu
mu přinesli.
Ať neklesá na mysli,
ať znovu se uměje
Vždyt na světě
krásně je.
Komentáře (1)
Komentujících (1)