Nemoc
Anotace: Rýma je nejhorší chemická zbraň co znám!
Panadol,celaskon a jiné jedy,
polykám celý den,jsem celý bledý.
Nějaký človíček plyv na mě bacil,
zárodek nemoci se v krku zasil.
Chrchlám a prskám na všechny strany,
doma bych ležet měl a né být tady.
Však doba je taková,že makat se musí,
čaj piju na litry a kašel mě dusí.
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)