Petrovi
Dneškem pro tebe umírám
tak náhle- bez čekání
a klamu, klameš, sebeklám
odcházím při svítání
Ne, nevyvěšuj ještě dnes
mé parte do vitríny
na louce natrhej rudý vřes
ať vyroste z mé hlíny
Slzy si šetři, ne je krop
neumřu žízní a hlady
a nekupuj mi pěkný hrob
Jsem ještě tady. Jsem tady!
Jsem tady a ne naposled
vrátím se v kapkách už brzy
změním se v kaluž, v mrazu v led
a pak v tvé radostné slzy.
PRO TEBE MRTVÁ... Navždy.
Komentáře (2)
Komentujících (2)