Faleš
Anotace: zrada vždy bolí...
Je to hnusný,když někdo
Pod nohy klacky Ti hodí.
Je to jako:“Pojď projedem
Se lodí“ a pak tě z ní shodí.
Tvář má jak anděl a v
Duši ďábla .Pozve tě do ráje,
Neřekne že tam má hada.
Pak se jen probereš a řekneš“Aha“.
Stojíš někde sama,opuštěná,
Nikdo Ti nebude krýt záda.
Předtím ti je „chránil“ ten podvodník,
Až vrazí kudlu do zad pochopíš,
Že je to jen s tvým štěstím obchodník.
Komentáře (0)