Zabte zvoníka
Anotace: A ze zvonu odlijte dělo, ať spočine klidně, to mé tělo
Zazvonil zvon
a bije dál,
to já jen proň
zas nezaspal.
Zvon dál bije
svými údery
říká mi jen
je tu úterý.
Zahřmotí zvon,
až bolí uši,
tak jako hrom
v mé prázdné duši.
Hnusný ten zvon,
jenž nedá spát.
To nejen on
mne nemá rád.
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)