(Ne)smysly
Anotace: Tak dlouho mi ve škole tloukli do hlavy, co je to synestezie, až jsem vrátil úder.
Tvoje tvář mi v uších zvoní
a před očima mám tvůj hlas,
ruku nataženou, tvá vůně opřená je o ní,
jazyk dotykem mi zlomilas.
Pořád tu vidím tvoji vůni,
a tvoje prsty slyším být,
ruku nataženou, tvoje blízko u ní,
ach tolik sladkou, jenom ucítit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)