Zapomenout
Anotace: ...je těžké a sám nevím, co chci
Připíjím ti na usmířenou, nehledej v tom víc,
už pochopil jsem, že některý věci jsou jednodušší,
ač se nezdají,
vztek vyměnil bych za lhaní
a pak na zdraví přihnul si víc,
přebolí a už se neohlédnou,
první lásky
zapomenou, že byly
a nářky strčí mi za klobouk,
pak v zimě
bude mi hic.
Komentáře (0)