Jednou jsem o mlze napsal, že je to poslední magická věc co nám zbyla.
Pak, když jsem jí potkal, zjistil jsem, že je to nejmagičtější bytost, která mám zbyla.
----
Krásného Mikuláše a hodně uhlí a brambor.
Čauky.
05.12.2006 20:23:00 | kouzelníček
úpřimně ale, kdyby tepal hurikán, tak by se záclony nepohupovali ale dávno by byli ztržené a a rozmetané do okolí..:-))
04.12.2006 07:59:00 | Hedvábka