Jablko ve tvých dlaních
.
Jsem jablko ve tvých dlaních
budeš mě hýčkat nebo sníš...?
v noci i v hodinách raních
jsi sama a tak všechno smíš
Snad je to jenom vidina
beznadějně velká postel
a prázdná láhev od vína
v ní malý dřevěný kostel
Tam modlíš se za své touhy
aniž bys věděla co chceš
stačí jen polibek pouhý
a ty mi dveře zabouchneš...
.
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (3)
Komentujících (2)