Hudebník
Hudebník
Tiše krouží po nebi
Hvězdy počítá smutek uvítá
Lásku odmítá
Je totiž hudebník
Hudebník textař
A básník
Poeta snílek
Napsal stohy básní
Básní a textů
Ze života
Ze snění
A smysl života
Ve zpěvu, hraní, básnění…
Je hudebník
Komentáře (2)
Komentujících (2)