Vánočním růžím
Anotace: Pantoum na jiný způsob..
Sníh zvolna objal břízy
Když ohně v krbech plály
Barevným setkal přízi
Vtisk chladu katedrály
Když ohně v krbech plály
Zpěv křičel nad jezerem
Kde havraní tmy vlály
Do noci pod úderem
Zpěv křičel nad jezerem
Vábením řeky splýval
Den skrytý před večerem
Vánočním růžím kýval
Vábením řeky splýval
S nachem květnaté řízy
Svítilny rozezníval
Sníh zvolna objal břízy
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)