Kdyby si to rozepsal,tak si myslím,že by z toho byla ještě více oslovující a kouzelná báseň,ale nevadí i tak se mi moooooc líbí...
19.12.2006 18:34:00 | Haydée
Napíšeš pár slov které osloví.To se povede málo kdy.Jedno slůvko po druhým zanechává stopu v nás(v mě).
Můžeš si blahopřát.Doufám že budeš mít hodně %.
04.12.2006 22:07:00 |