Anotace: ...
Hezké ale smutné. Ale to svět je! :-( Ale jako básnička je to čupr.
28.07.2007 22:34:00 | Vitae
To je docela dobré! Jen malá poznámka: to slovo je prýštit.
04.12.2006 22:01:00 | Dandysek
Pro druhé to možná nebude srozumitelné ale já to chápu.Vím co jsi tím chtěl říct.Nebudu to rozepisovat.Tvá báseň má hlavu i patu je v ní kouzlo a já ho pochopila doufám že i ostatní ho porozumí.
04.12.2006 22:00:00 |
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?