A co koktejl pro ježidědy,
zlé pány a mrzouty,
puntičkáře neposedy..
kdopak ten nám namíchá?...
20.12.2006 20:24:00 | Lorelai
Podivnou vůni ke mně nese vánek...
prý zajímavý tu má ježibaba dárek!!
Koktejl z ingrediencí kouzel znalých,
v kapsáři mám šufánek malý
a ochutnávám... jemné medusladko,
zdá se, že nenasytíš pouhou jednou kapkou!!
A neměj strach, že by se koule ze mě stala,
nadarmo přece nejsem jedovatá baba... ;o)))
A že to darupití vskutku chutnalo,
posílám tobě díků nemálo!!!
05.12.2006 15:34:00 | Cecilka
...plnější pro siluetu...to je něco jinýho, než pro plnější siluetu :-))
Takže já dávám 100 :-)
05.12.2006 14:49:00 | no
Já posílám ti hvězdu na provázku,
ať přinese ti jenom samou lásku...
Luna na stříbrném šípu vzápětí
k tobě s pytlem štěstí doletí.
Tvůj koktejl chuť má skvělou,
tak snad někdy na viděnou.
:-))
05.12.2006 14:49:00 | Roko
Jen počkej, až si to přečtou Tvé přítelkyně ježibaby (a že jich tu máme ;-D) ...pro plnější siluetu... ty Ti dají!
05.12.2006 14:21:00 | G.P.