Píseň hvězdám
Píseň hvězdám
Venku je černá noc
Mé srdce je plné bolesti
Skrývám toho v sobě moc
Chci se zbavit neštěstí
Napsala jsem spoustu básní
Žádnou však o mě
Utíkám tím,že píšu pro ostatní
Zatím co se má duše topí ve tmě
Lásku si přejí poznat
Zalepit své rány
Milovaná být,milovat
Otevřít brány
Čistý cit v sobě chovat
Z každého dne radost mít
Nemuset své tělo křečovitě svírat
V bezpečí se cítit
Mít na koho se těšit
Být spíše víc než míň
Ne jako pták se v kleci bít
Po chybě slýchávat tiché „promiň“
Masku si strhnout
Ukázat tvář,projevit se
Něčí ruku přijmout
Od strachu odpoutat se
Věrná zůstat
V těle s divokostí
Neoblomně za nim stát
Odhodlaní mám víc než dosti
V náruči usínat
Nebát se zlého
Krásným slovům naslouchat
Moci žít pro milého
Sedím na okně
Hvězdám zpívám
Ony vzlykají smutně
Nyní už ví,že slabé chvíle mívám
Komentáře (0)