Válka světů
Ostří mečů
do sebe zapadají
výkřiky příhlížejících
se kolem ozývají
už zase začíná
válka světů
První padlí
krvávé šrámy z bojů
plačící děti
boje nepokojů
a tak to bývá
když začne, válka světů
Romeo s Julií
to dobrý příklad
pro všechny
těm,co životu chcou bránit,
různými prosředky
a pak to skončí
bitvou,dvou různých světů
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)