Náběh

Náběh

Anotace: nevim prostě hooligans no:D

Chystá se rvačka,budou to rány.
Naše rty zase budou roztrhány.
Předem nás již bolí klouby,
nelituje,ten kdo mezi nás vstoupí.
Lituje tak modřin a nevykrytých ran,
naše rvačky,to není Tekken,to není klam.
Nevadí když rány dám,
ale mrzí mne,když je dostávám.
Nejprve se poprat,pak jít na fotbal.
Pobavit se,kdo jak a koho nakopal.
Je to náš život,možnost se vyblbnout,
možnost,téměř bez trestně,někomu zadek nakopnout.
Po bitce fandit,zařvat gól,to jsou naše radosti,
i když před chvílí jsme dostávali přes kosti.
Někdo říká,že ta rvačka trvá jen okamžik pouhý,
ale ony i ty dvě minuty sou někdy až moc dlouhý.
Někdy je to méně,někdy více.
Podle toho na jaké narazíme bijce.
Autor Dindane, 06.12.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí