Známe. Ale tohle byla otázka, znásilněně vykřičená, ale nikdo si s ní nepohrál do Poezie. Ale na druhé straně chápu. Když se člověk cítí takhle, chrlí to ze sebe, nesouká v pavučinách.
01.01.2007 22:59:00 | EsmE
taky jsem měla takový období...myslim,že bys to uměl vyjádřit i líp,ne?máš na víc!
08.12.2006 16:11:00 | Janis Joplin