Anotace: ---
jsi muj nejoblíbenější autor na literu.. prostě super! Ani ndokážu říct, jestli na me pusobíš smutně, nebo realisticky nebo jak, ale prostě to má šťávu, neni to nudný, a navíc pravdivý. A tvoje postřehy jsou originální....jen tak dál:-)
25.09.2007 19:37:00 | aveefa
Zapomenout..? Na Tebe..? No dovol...:)))
Tak jo....budu se těšit..:)))
PS: Jsem stašně rád , že se ti to líbilo...fakt moc...:)
:)))
18.12.2006 21:28:00 | Favi
Ahoj..:) já už myslel, že jsi zmizela z povrchu země...žádná nová povídka...? Hm..? Nebo básnička..? I ty se mi od Tebe líbí..:)
18.12.2006 19:28:00 | Favi