Anotace: :-(
Zdarvím :-) Psala jsi mi komentář k básničce MALÍŘ tak jsem si chtěla přečíst něco od tebe :-) Tahle básnička je moc pěkná :-) Vážně se mi líbí :-) Určitě si přečtu ještě něco. Jinak taky maluju....ale s tebou bych se určitě rovnat nemohla protože jsem malinko mladší :-D Měj se a piš !!
07.12.2006 16:27:00 | -Wendy-