Sirotek
Zemřela se jménem mým na ústech,
je jen vzpomínka, jizva samý steh.
Zemřela a já jsem tu zůstal,
neřekla, co mám dělat dál.
Zemřela a chládne pod zemí.
Jen ona? Vše mrtvé zdá se mi.
Zemřela, už slova nepoví-
co řekla by? Tak kdo to ví?
Zemřela a já se tak bál,
však za ní se hned nevydal.
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)