Báseň je alegorická, takže si pod tím každý musí představit to, co nepovažuje za "svobodné" a takové, jaké to má být. Když si to přečteš, mělo by to vzbudit pocit, že i když některé věci nejsou takové, jaké by měly být, mnoho lidí doufá, že se to změní...
25.02.2007 18:28:00 | Christien